Het verhaal van La Grande Place begint in 2005. Ons verhaal begint in 2013 als we de zaak overnemen van de vorige uitbaters. 

Wij zijn een ontbijt-, lunch- en koffiehuis gelegen op de Grote Markt in Roeselare, winkelstad bij uitstek in het hart van West-Vlaanderen. Je kan vanaf 7u30 bij ons terecht voor een snel of uitgebreid ontbijt. Wat later op de dag kan je genieten van een lunch zoals een belegd broodje, panini of croque al dan niet vergezeld van een verzorgd slaatje en/of een verse soep. Maar ook een pasta, een huisgemaakt vispannetje of andere klassiekers met frietjes behoren tot de mogelijkheden. De keuken is doorlopend open en alles kan ook worden afgehaald aan de take-away zijde.

En uiteraard proberen we je ook tijdens de dag te verleiden tot een heerlijke koffie, cappuccino, latte of thee, eventueel met een zoet gebakje.

Geniet van dit alles, binnen of op ons gezellig terras. Koen, Marijke en hun team heten je alvast van harte welkom!

Gezellig genieten in een huiselijke sfeer

Bestel nu ook online!

Het is mogelijk om vooraf te bestellen via ons gloednieuw bestelplatform. Als vaste gebruiker geniet je bovendien van speciale aanbiedingen en kan je persoonlijke lijstjes samenstellen.

Online bestellen is snel en makkelijk. Neem alvast een kijkje!